Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο ΥΜΑΘ

1484394855
1484394855

Ευχές για τη νέα χρονιά με εκπροσώπους των εκκλησιαστικών, πολιτικών, αυτοδιοικητικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης καθώς και με επικεφαλής φορέων, συλλόγων αλλά και δεκάδες πολίτες, αντάλλαξε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Μεταξύ άλλων, το κατώφλι του Διοικητηρίου πέρασαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Ανθιμος, οι βουλευτές ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθηνά Αηδονά, ο αναπληρωτής δημάρχου Θεσσαλονίκης και αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο διοικητής του Γ’ΣΣ/ NRDCGR, αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου, πλοίαρχος Χρήστος Παυλούδης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, ο διευθυντής ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μπουραζάνας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Νίκος Παπαδάκης, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων  νομού Θεσσαλονίκης «οι Αγιοι Πάντες», Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, περιφερειακοί και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης χαρακτήρισε το 2015, έτος των μεγάλων αποφάσεων για τη χώρα και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για όλους. Το πρωί, ο κ. Ορφανός εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη δοξολογία για το νέο έτος που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Ανθιμου.        

   

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Το 2015 να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Μέσω της σύγκλισης, θα πετύχουμε την ανάπτυξη για τον τόπο”