Γ. Ορφανός “Οι πρόσκοποι αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας”

1484394918
1484394918

Στην τελετή λήξης του εορτασμού για τα 100 χρόνια ενεργούς παρουσίας των προσκόπων στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο κ. Ορφανός τόνισε πως οι πρόσκοποι αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, με σημαντική προσφορά στην πόλη.

«Μαθαίνει ο καθένας τι πρέπει να κάνει, δυναμώνει την δική του παρουσία και τον εαυτό του αλλά αυτό το χρησιμοποιεί προς όφελος του συνόλου. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο προσκοπισμός, το οποίο έχει ανάγκη η ίδια η κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και ευχήθηκε οι πρόσκοποι της Θεσσαλονίκης να εξακολουθήσουν την δράση τους, για πολλά χρόνια ακόμα. «Θα είμαστε αρωγοί σε αυτούς που αγαπούν τον προσκοπισμό, υιοθετούν και υπηρετούν τις απόψεις του», σημείωσε ο κ. Ορφανός.   

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Προτεραιότητα έχει το συμφέρον της πατρίδας και όχι η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Οι πυροσβέστες παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στον πολίτη”