Γ. Ορφανός “Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας δίδαξε πως πρέπει να προτάσσουμε το καλό του πολίτη”

1484394955
1484394955

Την πεποίθηση ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συνέβαλλε στην πολιτική σταθερότητα και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε το ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» στις Σέρρες.

Ο κ. Ορφανός παραβρέθηκε στην ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή με θέμα: «1974-2014: επιτεύγματα, λάθη και προοπτικές για το μέλλον» και στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα, αναπληρωτή καθηγητή διεθνών σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δημήτρη Καιρίδη, με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο ξένος Τύπος».

«Ο ιδρυτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής επιτέλεσε ένα τεράστιο έργο, μας δίδαξε πως πρέπει να δρούμε για το καλό του πολίτη και όχι για τα ατομικά μας συμφέροντα», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ σχετικά με το βιβλίο, δήλωσε πως εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αντανακλούν την διεθνή εικόνα που υπάρχει για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Εξάλλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο κ. Ορφανός υπογράμμισε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να επέλθει συμφωνία με την τρόϊκα. «Εκείνο το οποίο επιδιώκουμε είναι να κλείσουμε τη συμφωνία με την τρόϊκα, η συμπεριφορά της οποίας είναι απαράδεκτη. Πιέζουν ένα λαό, ο οποίος έχει κάνει τόσες θυσίες, ανταποκρίθηκε σε όλα όσα έπρεπε για το θέμα του χρέους και αισιοδοξώ ότι μια τέτοια συμφωνία, θα οδηγήσει και στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η επένδυση στον αθλητισμό, συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής”
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Κανένας από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο παρελθόν”