Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από συλλόγους και φορείς στο ΥΜΑΘ

1484394866
1484394866

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (ΥΜΑΘ), καθώς σύλλογοι και φορείς της πόλης έψαλλαν τα κάλαντα στον υπουργό, Γιώργο Ορφανό και αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Την αρχή έκανε η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ΣΣ) και ακολούθησαν τα μέλη του συλλόγου Λεχριτών «Ο Διόνυσος», η φιλαρμονική ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και αντιπροσωπεία της ΚΝΕ Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης άκουσε επίσης χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την μπάντα την 34ης ΕΜΑ Ασσήρου, τον πολιτιστικό σύλλογο «Οι φίλοι της παράδοσης», την χορωδία του συλλόγου «Αριστοτέλης», την φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, το παιδικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων, τον πολιτιστικό σύλλογο Καλλιθέας Συκεών και το σύλλογο Κερκυραίων και Φίλων της Κέρκυρας Β. Ελλάδος «Οι Φαίακες». Στο χριστουγεννιάτικο του μήνυμα, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα να μας γεμίσουν με συναισθήματα αγάπης και ελπίδας. «Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων μας κάνουν να ξεχνούμε για λίγο τα προβλήματα μας. Εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία και θεωρώ πως το 2015 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για την χώρα μας, καθώς πιστεύω    ότι είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για την πατρίδα μας και την αλλαγή πορείας, τόσο στην οικονομία, όσο και στην κοινωνία».              

«Θα βρεθεί διέξοδος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας»

Εξάλλου, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο κ. Ορφανός δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. «Όλοι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν αφορά τα πρόσωπα, δεν αφορά εμάς αλλά τη χώρα μας. Οι όποιες αποφάσεις θα πρέπει να έχουν αυτό το κυρίαρχο στοιχείο και την κατεύθυνση που ο καθένας έχει στη σκέψη του για την Ελλάδα. Αισθάνομαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί διέξοδος στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά όπως και να πάνε τα πράγματα, η Ελλάδα το 2015 θα πάει καλύτερα», σημείωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. 

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Ορφανός “Το ΥΜΑΘ στηρίζει τις επενδύσεις, διότι δημιουργούν θέσεις εργασίας”
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΜΑΘ, Γ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’ “Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα ακυρώσει το επερχόμενο πολιτικό αδιέξοδο”