Το πρόγραμμα του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού για το εορταστικό τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου

ypes press002
ypes press002

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός στην πανηγυρική δοξολογία που θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο του τριπλού εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.                                                                                                                                 

Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην μαθητική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στην οδό Τσιμισκή. Στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Ορφανός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη.                      

Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα παρευρεθεί στην παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.  

Προηγούμενο άρθροΣτο πλευρό των μονογονεϊκών οικογενειών ο ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανός
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Με συναίνεση και συστράτευση θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής”