Γ. Ορφανός “Η Θεσσαλονίκη θα κερδίσει το στοίχημα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας”

1484395291
1484395291

Την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη θα κερδίσει το στοίχημα της άρτιας διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων, ο κ. Ορφανός τόνισε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση, εκτός από μείζον αθλητικό γεγονός, αποτελεί και μια καλή ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη να δείξει τις δυνατότητες που έχει, σε διεθνές επίπεδο.

 «Ήμουν υφυπουργός Αθλητισμού, όταν διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να οργανωθούν όλες οι λεπτομέρειες για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι τέλεια καθώς η οργανωτική επιτροπή έχει προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη, σε επίπεδο προβολής», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή ρεκόρ των αθλητών.

«Σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός συμμετέχουν 400 αθλητές από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές, Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας και οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου, Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου», σημείωσε ο κ. Ορφανός.

Η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας τελεί υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ. 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσία του ΥΜΑΘ, Γ. Ορφανού οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Βέροιας
Επόμενο άρθροΓ. Ορφανός “Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας αναβαθμίζει το επίπεδο ζωής των πολιτών”