ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1484396374
1484396374
Τον νέο Γενικό Πρόξενο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, Dr. Ingo Von Voss, υποδέχτηκε σήμερα (Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013) στο Διοικητήριο, ο ΥΜΑΘ κ. Θεόδωρος Καράογλου και συζήτησε μαζί του για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος στη Βόρεια Ελλάδα.


«Στο ΥΜΑΘ πιστεύουμε και επενδύουμε στην ισότιμη συνεργασία των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εργαζόμαστε για την υιοθέτηση σύγχρονων αντιλήψεων σε μια σύγχρονη Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Καράογλου καλωσορίζοντας τον κ. Von Voss.
Επίσης του ανέλυσε όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο για την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στην περιοχή ευθύνης του και τη μετεξέλιξη της Μακεδονίας και της Θράκης σε εμπορικό και επενδυτικό κέντρο.
 Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι «η Βόρεια Ελλάδα έχει ζωντανή ιστορία, δυναμικό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον».
 Τόνισε ακόμη ότι «η Ελλάδα έχει τη δύναμη να βγει από την κρίση πιο δυνατή» και δήλωσε ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη τις επιτυχημένες προσπάθειες του προκατόχου του για την περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των δυο χωρών.

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 78η Δ.Ε.Θ. – “Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ”
Επόμενο άρθροΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ