Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ

1484396377
1484396377
Επιχειρήσεις και φορείς που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ, βράβευσε ο Υπουργός Μακεδονία και Θράκης, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποίησε η Διοίκηση του τοπικού Επιμελητηρίου.
Ο κ. Καράογλου προσέφερε τα ενθύμια συμμετοχής, επιβραβεύοντας όσους  εργάστηκαν σκληρά και μεθοδικά για την ισχυρή, ελκυστική και ποικίλη παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όπως δήλωσε σχετικά ο ΥΜΑΘ: «Η εξωστρέφεια και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Σερραϊκών προϊόντων, έστειλε σε κάθε γωνιά της Μακεδονίας και της Θράκης το μήνυμα της εξόδου από την κρίση. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών κέρδισε δίκαια τις εντυπώσεις και αποδείχθηκε αντάξιο του νομού Σερρών, ενός νομού…. για όλους, όπως ήταν και το σύνθημα της επιχειρηματικής παρουσίας στην 78η ΔΕΘ».

 

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 78η Δ.Ε.Θ. – “Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ”
Επόμενο άρθροΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ