ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ

1484396365
1484396365
Επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, Κισινάου, πραγματοποίησε την Πέμπτη και Παρασκευή (12-13 Σεπτεμβρίου 2013) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά από σχετική πρόσκληση του Μολδαβού Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, κ. Marcel Raducan.
Στόχος της διήμερης παρουσίας του κ. Καράογλου στο Κισινάου ήταν η ενδυνάμωση των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας-Μολδαβίας, η ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας και ειδικότερα στη Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και η δημιουργία ελληνομολδαβικού επιμελητηρίου.
Στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης είχε διαδοχικές επαφές με τον Υπουργό Περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας κ. Marcel Raducan, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Mihai Ciocanu, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Oleg Bodrug, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Μολδαβίας κ. Gheorghe Cucu και με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κισινιώβου και Μολδαβίας κ. Βλαδίμηρο, ο οποίος τίμησε τον κ. Καράογλου δίνοντάς του ως δώρο ένα σταυρό.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 78η Δ.Ε.Θ. – “Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ”
Επόμενο άρθροΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ