ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Το πρόγραμμα του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2013 είναι το εξής:

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

-Ο ΥΜΑΘ θα μεταβεί στην Αθήνα για να συμμετέχει στις τριήμερες εργασίες του 9ου τακτικού συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο TAE KWON DO στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα ο κ. Καράογλου θα έχει σειρά επαφών με συναδέλφους του στην κυβέρνηση, ενώ στις 19.30 θα παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού της χώρας και Προέδρου της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά, στην έναρξη του συνεδρίου.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο κ. Καράογλου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την απελευθέρωση των Σερρών.

-Στις 10.00 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης  θα παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου.

-Στις 11.00 θα  καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην πλατεία Ελευθερίας.

-Στις 11.30 θα παρακολουθήσει την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, ενώ μετά το πέρας των εκδηλώσεων θα αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο κ. Καράογλου θα παρακολουθήσει τις εργασίες του 9ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ. και θα συμμετέχει στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2013

-Στις 09.45, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Δράμας, ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας και θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία-Θυρανοίξεια της Παλαιάς Μητρόπολης Δράμας.

-Στις 11.30 θα καταθέσει στεφάνι στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Συνταγματάρχη Νίκου Μιχαλόπουλου, στην πλατεία Αρκαδικού.

-Στις 18.00 θα χαιρετίσει ενημερωτική εσπερίδα που διοργανώνει η Α.Σ. ΤΟΠΣΑ ΕΡΜΗΣ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, στο πλαίσιο της πράξης «τοπικό σχέδιο δράσης για την απασχόληση “ΕΡΜΗΣ”».

-Στις 20.00 θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών όπου, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μωυσιάδη και τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη, θα εγκαινιάσουν στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» την κινητή περιοδική έκθεση του ΥΜΑΘ με τίτλο: «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας-Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913».

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΜΑΘ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
Επόμενο άρθροΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ