ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2013

ypes press002
ypes press002
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επισκέψεων του σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα επισκεφθεί την Καβάλα.
Η πρώτη του συνάντηση είναι προγραμματισμένη στις 11.30, με τον Μητροπολίτη Φιλίππων-Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιο.
Στις 12.30 θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά, ενώ στις 13.15 θα επισκεφθεί το επιμελητήριο Καβάλας, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρόεδρος κ. Άγγελος Τσατσούλης. 
Στις 14.30 θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Νέστου και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σάββα Μιχαηλίδη και στις 18.30 με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Κώστα Σιμιτσή.
Τέλος στις 20.00 ο κ. Καράογλου, μαζί με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Σιμιτσή, θα εγκαινιάσουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης τις δυο περιοδικές εκθέσεις του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης για τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-1913.
Στις 09.30 της ίδιας ημέρας, ο Υπουργός θα χαιρετίσει τις εργασίες του 4ου Πολυσυνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη: Γεωργία και Τουρισμός-η Ελλάδα μας», που διοργανώνει το KA-BUSINESS.GR στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΜΑΘ.

Προηγούμενο άρθροΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΝΗΣΙΟ ΠΡΕΣΒΗ κ. TAREK SAADI
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ