ΣΤΟΝ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ’ Σ.Σ. ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1484396647
1484396647
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, πραγματοποίησαν σήμερα ο νέος Διοικητής του Γ´ Σώματος Στρατού- NRDC-GR Αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός.
Υποδεχόμενος στο Διοικητήριο τον νέο Διοικητή του Γ´ Σώματος Στρατού- NRDC-GR, ο ΥΜΑΘ τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
«Η έδρα του Γ´ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί τιμή για την πόλη μας. Ζούμε σε μια εποχή αυξημένων προκλήσεων. Η θωράκιση της αποτρεπτικής ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαφύλαξη της εθνικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας, αποτελεί  προτεραιότητα της Κυβέρνησης, διότι στα εθνικά θέματα έχουμε απαράβατες κόκκινες γραμμές» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.


Στη συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Καράογλου έκανε ειδική αναφορά στο πολυσήμαντο και πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Τόσο εγώ, όσο και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, είμαστε υπερήφανοι για το έργο το οποίο επιτελείτε, υπό τις συνθήκες που το επιτελείτε» είπε ο Υπουργός απευθυνόμενος προς τον Υποστράτηγο Βάϊο Χονδρό, χαρακτηρίζοντας τους αστυνομικούς «ακούραστους λειτουργούς» που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια ασφαλέστερη χώρα.
«Τιμούμε το ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. που είναι η “ασπίδα” της κοινωνίας και όχι ο μηχανισμός αστυνόμευσής της» πρόσθεσε ο κ. Καράογλου, τονίζοντας πως «ο Έλληνας αστυνομικός δεν είναι απέναντι στον πολίτη, αλλά στήριγμά του». 

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΥΜΑΘ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ
Επόμενο άρθροΘ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΠΕΘ