ΔΗΛΩΣΗ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ypes press002
ypes press002
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, είχα ζητήσει από τους αγρότες να πρυτανεύσει η λογική και να  κρατήσουν ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση, ώστε να μην υπάρξουν κινητοποιήσεις που θα πλήξουν τη χώρα μας.
Η απόφαση των αγροτών της Θεσσαλονίκης να αποσύρουν τα τρακτέρ τους από την περιοχή του αεροδρομίου, ύστερα από συνάντηση που είχαν παρουσία μου, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στο ΥΜΑΘ, με τον Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ξενοφώντα Βεργίνη, δείχνει υπευθυνότητα, σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας και επιβεβαιώνει τον κανόνα  πως δημοκρατία χωρίς διάλογο σημαίνει πολίτες χωρίς δύναμη.
Κατανοώ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι αγρότες μας. Γνωρίζω, επίσης, ότι αποτελούν ένα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας το οποίο χρειάζεται τη στήριξη της πολιτείας. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, οι λύσεις στα προβλήματα βρίσκονται με νηφαλιότητα, σύνεση και μέσα από έναν υγιή και γόνιμο διάλογο και όχι όταν επικρατούν οι “συμμαχίες των απρόθυμων” και των λίγων, που επενδύουν στην κοινωνική αναταραχή».

Προηγούμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΜΑΘ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ‘ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ’
Επόμενο άρθροΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ