ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

ypes press002
ypes press002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η Β. ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΑ»

Σχολιάζοντας την υπερψήφιση του νομοσχεδίου «επείγουσες ρυθμίσεις επενδυτικών σχεδίων», ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η υπερψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αποτελεί απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη σημασία και το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το νέο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Με την “απελευθέρωση” των δυνάμεων που ενισχύουν την ανάπτυξη της οικονομίας, της αγοράς και των επενδύσεων, η Βόρεια Ελλάδα γυρνά σελίδα και αλλάζει πρόσωπο. Αποκτά ενεργό ρόλο στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, αποτελεί πολυεργαλείο ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων, ενώ πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής.

Η παραχώρηση της αρμοδιότητας της Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης στο ΥΜΑΘ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα. Παράγοντας ουσιαστικό και αξιόπιστο έργο, θα ακολουθήσουν και άλλα. Η ρότα που χαράσσουμε έχει μια κατεύθυνση. Να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, να προωθήσουμε τις επενδυτικές πρωτοβουλίες, να ενθαρρύνουμε τις στρατηγικές ανάπτυξης. Γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε το στόχο της περιφερειακής ανάπτυξης, θα συγκρατήσουμε την ύφεση και θα οδηγηθούμε στην ανάταση της εθνικής μας οικονομίας».

Προηγούμενο άρθροΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κ. Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ “ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ-ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΑΘΗΣΗ-ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ”
Επόμενο άρθρο‘H ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ’- Αρθρο του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Θ. Καράογλου στην τριμηνιαία έκδοση του περιοδικού ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΒΕΘ