Δήλωση του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου, μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη

1484396879
1484396879
«Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ξεκινήσαμε για μια εθιμοτυπική συνάντηση, η οποία τελικά εξελίχθηκε σε μια ουσιαστική συζήτηση, σε μια συνάντηση εργασίας.


Θεωρώ, ότι τα προβλήματα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως πόλη, ως πολεοδομικό συγκρότημα, είναι πολλά και σημαντικά. Θεωρώ επίσης, ότι ο στόχος μας είναι κοινός. Να αρχίσουμε να τα αντιμετωπίζουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, εμείς ως Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, είμαστε διατεθειμένοι, με μεγάλη χαρά, να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, τόσο τους αυτοδιοικητικούς όσο και  την Περιφέρεια.
Η συνάντηση αυτή, ήταν η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων εργασίας. Ήδη, την επόμενη εβδομάδα, θα συγκαλέσω σύσκεψη όλων των Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη, στο Διοικητήριο, με στόχο την ενημέρωση για το πρόγραμμα του εορτασμού των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης, τον καλύτερο συντονισμό των φορέων και τη διερεύνηση των πλέον ενδεδειγμένων τρόπων προβολής της πόλης».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΟμιλία για τις προγραμματικές δηλώσεις