Συνεργασία της Θ. Τζάκρη με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Μπακογλίδη

ypes press002
ypes press002
Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα στο Διοικητήριο η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Θ. Τζάκρη και ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Θ. Μπακογλίδης.

Ο κ. Μπακογλίδης ενημέρωσε την κα Τζάκρη για τους στόχους και τις προτεραιότητες του Δήμου Καλαμαριάς, όπως  η  απόδοση των καπνοαποθηκών του Οργανισμού Καπνού στον Δήμο, η  απόδοση των Στρατοπέδων Νταλίπη και Κόδρα στην τοπική κοινωνία, η  αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου,  η  μελέτη αστικών αναπλάσεων στον πεζόδρομο της  οδού Μεταμόρφωσης  που έχει καταθέσει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού και η καταγραφή της δημοτικής περιουσίας του δήμου κλπ.

Ο δήμαρχος  ενημέρωσε επίσης την κ. υφυπουργό για την ολοκλήρωση της μελέτης επέκτασης του Μετρό στον Δήμο Καλαμαριάς και ζήτησε την συνδρομή της για την επίλυση των ζητημάτων που εκκρεμούν στο Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και  την προώθηση της πρότασης που υπέβαλε ο δήμος στο φετινό πρόγραμμα Παραμεθορίων Περιοχών της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης.

Η κα Τζάκρη από την πλευρά της διαβεβαίωσε τον κ. Μπακογλίδη  ότι είναι πρόθυμη να παράξει την συνδρομή της σε όλα τα θέματα του δήμου που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς και για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της Θ. Τζάκρη στην Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου “Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της Υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζάκρη με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης