Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΗΣ OLYMPIC AIR

1484397014
1484397014
 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή άφιξης της πρώτης πτήσης της Olympic Air στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Κληθείς να σχολιάσει την έναρξη των πτήσεων της Olympic Air και τις δηλώσεις του προέδρου της MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλου για την επικείμενη λειτουργία θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία «Μακεδονικές Αερογραμμές», ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης τόνισε:

«Καταφέραμε ως κυβέρνηση, να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό των εσφαλμένων πολιτικών που εδώ και δεκαετίες είχαν μετατρέψει την Ολυμπιακή Αεροπορία σε μια προβληματική εταιρεία η οποία επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με χρέος 1.000.000 ευρώ κάθε μέρα. Σήμερα υπάρχει μια υγιής αεροπορική εταιρεία που αποφέρει στον ελληνικό λαό κέρδη ύψους 150.000.000 ευρώ το χρόνο. Με τέτοιες πολιτικές η χώρα πάει μπροστά και η υγιής επιχειρηματικότητα διασφαλίζει θέσεις εργασίας και δημιουργεί νέες, την ώρα που η αξιωματική αντιπολίτευση απειλεί δια της επωδού της “επαναδιαπραγμάτευσης” να επιστρέψει στις ζημιογόνες κρατικοδίαιτες λογικές του παρελθόντος.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ 10¨30πμ ΣΤΟ 274ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ