Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ RENATA WIELGOSZ

1484397041
1484397041
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης συναντήθηκε σήμερα  με την Πρέσβειρα του Καναδά κα. Renάta Elisabeth Wielgosz που επισκέφθηκε το ΥΜΑΘ συνοδευόμενη  από τον επίτιμο πρόξενο του Καναδά στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελή Πετμεζά, τον ακόλουθο κ. Larry Inch, και την υπεύθυνη Δημοσίων και πολιτιστικών υποθέσεων στην Καναδική Πρεσβεία κα Ζωή Δελήμπαση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς της ανάπτυξης, των υποδομών και του τουρισμού.
Αμέσως μετά ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης τόνισε:

«Είχα τη χαρά να έχω μια εποικοδομητική συνομιλία με την Πρέσβειρα του Καναδά. Συζητήσαμε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, στα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε περαιτέρω συνεργασία. Την ενημέρωσα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ΔΕΘ και της Ζώνης Καινοτομίας και γενικότερα αναφερθήκαμε στο σημαντικό αναπτυξιακό ρολό που μπορεί να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη για την ευρύτερη περιοχή.»

Προηγούμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ