ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 74ΗΣ ΔΕΘ.

1484397087
1484397087
Ο  Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης προήδρευσε   σήμερα το πρωί σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης με θέμα, την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης στη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
 Αναφερόμενος  στον σκοπό της σύσκεψης ο κ. Υπουργός τόνισε: «Συνεργαστήκαμε σήμερα με τη ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος της Θεσσαλονίκης , με σκοπό να βεβαιωθούμε ότι η προετοιμασία για την διοργάνωση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στα θέματα ασφάλειας, συνεχίζεται απρόσκοπτα χωρίς προβλήματα. Στόχος μας είναι  η διοργάνωση της Έκθεσης χωρίς προβλήματα , να διευκολυνθεί η λειτουργία της πόλης και η μετακίνηση των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και των επισκεπτών της και να περιφρουρηθεί ο θεσμός.  Για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Εάν χρειαστεί, θα έχουμε και άλλες συσκέψεις στο επίπεδο αυτό. Σε κάθε περίπτωση βεβαίως, η επικοινωνία και η αρμονική συνεργασία του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης με την Ελληνική Αστυνομία είναι συνεχής».
Από την πλευρά του ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Στέργιος Αποστολίδης τόνισε: «Με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού , έγινε μια σύσκεψη για τα θέματα ασφάλειας κατά την διάρκεια των εγκαινίων, όσο και κατά την διάρκεια λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Από πλευράς αστυνομίας είμαστε έτοιμοι. Οι δυνάμεις είναι ίδιες με την περσινή χρονιά και δεν έχουμε σκοπό να αντιδράσουμε με διαφόρους άλλους τρόπους στις πορείες και στις διαδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί. Θα περιφρουρήσουμε τις εκδηλώσεις, αλλά θέλουμε και οι διοργανωτές τους να λειτουργήσουν υπεύθυνα και να βοηθήσουν ώστε αυτός ο θεσμός, να πραγματοποιηθεί με τον εμπορικό και πολιτιστικό του χαρακτήρα και όχι ως πεδίο αντιπαράθεσης».
 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροAΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ 74ης ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΥΡΣΟΔΕΨΕΙΩΝ,ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ