ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο  Υπουργός  Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφθηκε χθες την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, επιθεώρησε τις υποδομές και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο  κ. Γεώργιο  Γιουζέπα και τα μέλη του Δ.Σ. για τη λειτουργία της και τους τρόπους ελέγχου της ποιότητας των προϊόντων.

Ο κ. Υπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κεντρική Αγορά, αφού συνομίλησε με εργαζόμενους και συναλλασσόμενους για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, δήλωσε:

«Έχει επιτελεσθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης. Τα έργα ύψους 3,5 εκατ. €, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα για την ολοκλήρωση των υποδομών αναβάθμισαν τις εγκαταστάσεις και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς όφελος των παραγωγών, των έμπορων και κυρίως των καταναλωτών. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι η λειτουργία της Αγοράς βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και αναπτύχθηκαν θετικές δράσεις  ιδιαίτερα στον τομέα της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων.»

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Λαχαναγορά κ. Γεώργιος Γιουζέπας, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη, για το ενδιαφέρον του και να επισημάνω ότι, ενώ για 30 περίπου χρόνια δεν έγιναν έργα στη Λαχαναγορά, τα τελευταία 3 χρόνια πραγματοποιήθηκαν όπως ακούσατε και από τον κ. Υπουργό, έργα ύψους 3,5 εκατ. €.»
 

Προηγούμενο άρθροΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Επόμενο άρθροME ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ