O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ EΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ 1Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2009”

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 21¨00μμ  πραγματοποίησε τα εγκαίνια  της 1ης Γενικής Έκθεσης στα Νέα Μουδανιά με την επωνυμία «Χαλκιδική 2009».

Αναφερόμενος στην σημασία της έκθεσης ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης  δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Η Έκθεση που εγκαινιάζουμε σήμερα, αποτελεί τόλμημα, από ανθρώπους με όραμα, για τον τόπο τους, ως μέλη ενός συνόλου με κοινά συμφέροντα και στόχους. Βλέπω γύρω μου εκπροσώπους φορέων και στελέχη μιας επιχειρηματικής κοινότητας, με θέληση να υπερνικήσει την φοβική ψυχολογία που μπορεί να προκαλέσει μια οικονομική κρίση οικουμενικών διαστάσεων. Αντικρίζω στα πρόσωπά σας, την τόλμη και την ικανότητα, να μετατρέψετε σε πηγή ευκαιριών για το Αύριο, τη δύσκολη συγκυρία του Σήμερα.
Στους διοργανωτές της έκθεσης «Χαλκιδική 2009» αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί κατάφεραν εν μέσω κρίσης, να θέσουν τις βάσεις για αυτό που μπορεί και πρέπει να μετεξελιχθεί σε έναν  ελκυστικό θεσμό, που θα δικτυώνει επιχειρηματίες της Χαλκιδικής, της Βόρειας Ελλάδας, όλης της χώρας.
Και γιατί όχι… Να αποτελέσει θύλακα αναζήτησης συνεργιών εκτός συνόρων.
Το μήνυμα που στέλνει η 1η Γενική Έκθεση της Χαλκιδικής, είναι πως δεν θα επιτρέψουμε στις δυσκολίες του παρόντος να μας στερήσουν το μέλλον”.

 

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 26-28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009
Επόμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.