Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα και κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε σήμερα το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας.

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι αναγνωρίζεται η προσφορά τους, καθώς ο ΟΑΣΘ είναι ένας οργανισμός που εξυπηρετεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του και οι εργαζόμενοι είναι η κινητήριος δύναμή του. Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του αμαξοστασίου, ο κ. Καλαφάτης, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, ιεραρχώντας τα ζητήματα που τους απασχολούν, θέτουν πολύ ψηλά στις προτεραιότητες, την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος και την ποιότητα των συγκοινωνιών. Ο ΟΑΣΘ είναι ένας οργανισμός που προσπαθεί να βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Κι εσείς, οι εργαζόμενοι, συμβάλλετε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.»

Αναφέρθηκε επίσης και στη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών, επισημαίνοντας την αξία της συμμετοχής όλων στην εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων. Σε σχετικές δηλώσεις του, αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης τόνισε:

«Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επηρεάζουν καθοριστικά, σε πολλές περιπτώσεις την καθημερινότητα του πολίτη. Επισκέφθηκα σήμερα το Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο πλαίσιο μιας σειράς επισκέψεων σε εργασιακούς χώρους, αφ` ενός στο πλαίσιο της τακτικής επαφής που πρέπει να έχουμε ως Πολιτεία με όλες τις κοινωνικές ομάδες, αφ` ετέρου για να τονίσω ακριβώς την ανάγκη της συμμετοχής στις ευρωεκλογές, κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρώπη, με την επιλογή του κόμματος εκείνου που πιστεύει ότι έχει την υπεύθυνη στάση και πολιτική πρόταση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης σήμερα και την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της πατρίδας μας μετά την κρίση.»

Νωρίτερα ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, επισκέφθηκε τον κεντρικό Πεζόδρομο της Καλαμαριάς και τη Λαϊκή Αγορά της οδού Αμισού, όπου αντάλλαξε απόψεις με εμπόρους, παραγωγούς, μικροπωλητές και καταναλωτές.

Προηγούμενο άρθροΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ 10¨30πμ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 17-19 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ