ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΕΜΤ “ΝΟΗΣΙΣ”

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θρακης κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας  κ. Γιάννης Αντωνόπουλος θα παραχωρήσουν αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11.00πμ στο ΥΜΑΘ συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος «Θερινή Απόδραση στην Καινοτομία».

 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών. Στόχοι του προγράμματος, είναι η γνωριμία των παιδιών με την επιστήμη και την τεχνολογία, η εξοικείωση με την έρευνα, η αναγνώριση της αξίας της γνώσης, της εφευρετικότητας και της καινοτομίας, η ενίσχυση της κοινωνικότητας και εμπλουτισμός σε εμπειρίες, η ανίχνευση δεξιοτήτων και η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Επόμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΜΑΘ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΕΜΤ “ΝΟΗΣΙΣ”