ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός  Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης στο περιθώριο της περιοδείας του στη Θράκη, κληθείς να σχολιάσει τα επεισόδια τα οποία έγιναν στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες  δήλωσε:
«Με συναντάτε στη Θράκη όπου καθημερινά πιστοποιείται η αληθινή εικόνα της αρμονικής συνύπαρξης συνεργασίας και συν-δημιουργίας χριστιανών και μουσουλμάνων, σε μια Ελλάδα που σέβεται και τιμά τα θρησκευτικά πιστεύω κάθε πολίτη. Εκείνοι που εκμεταλλεύονται ένα, υπό διερεύνηση μεμονωμένο περιστατικό για να υπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς, υποδαυλίζοντας εντάσεις, παρουσιάζουν μία ψεύτικη εικόνα της χώρας, μας δυσφημούν όλους και βλάπτουν την πατρίδα μας».

Προηγούμενο άρθροΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο YΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
Επόμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ”ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΕΜΤ “ΝΟΗΣΙΣ”