ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

ypes press002
ypes press002

To πρόγραμμα του  Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη για αύριο  Πέμπτη 23 Απριλίου διαμορφώνεται ως εξής:  

Στις 9.00 π.μ στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς», αίθουσα Μακεδονία,  θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του ετήσιου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την Μεταφορά Τεχνολογίας και την Καινοτομία με θέμα: «Περιφερειακή Αριστεία στην Καινοτομία: Βέλτιστες πρακτικές και διεθνή παραδείγματα».

Στις 11.00 π.μ. θα επισκεφθεί με τον αρμόδιο Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά το έργο κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Στις 12¨30 μμ  θα πραγματοποιηθεί στο ΥΜΑΘ συνάντηση εργασίας του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργου Σουφλιά.

Στις 17.30μμ. ο κ. Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό,  στο  «3ο South Eastern European Venture Capital Event», ως δορυφορική εκδήλωση του ΤΙΙ Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων, ΣΕΠΒΕ, και η Ατλαντίς Συμβουλευτική. Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς».

Στις 19.00μ.μ ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης θα είναι ομιλητής, στην παρουσίαση του Λευκώματος του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του που γίνεται  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Προηγούμενο άρθροΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Επόμενο άρθροΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΧΩΔΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ