ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο ΥΜΑΘ αντιπροσωπεία αγροτικών ενώσεων, συλλόγων και συνεταιρισμών του Νομού Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα.

 Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης ειλικρινούς διαλόγου, παρουσία του Γ.Γ. του ΥΜΑΘ κ. Λουκά Ανανίκα και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Άγγελου Τζέκη.

 Αμέσως μετά, ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους των αγροτών του Νομού Χαλκιδικής. Άκουσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που μου ετέθησαν. Συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε για να συζητήσουμε συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και να μεταφέρω τη διάθεσή τους για συνάντηση, στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη. Είμαι δε ικανοποιημένος, από το γεγονός ότι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών του Νομού Χαλκιδικής, θα συνεχιστούν χωρίς να παρακωλύονται άλλες κοινωνικές ομάδες κατά την άσκηση των δικών τους δικαιωμάτων.»

Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΘ
Επόμενο άρθροΣΗΜΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΒΒΕ ΓΙΑ ΤΟ 2009