ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

ypes press002
ypes press002

       Ο απερχόμενος Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 Είμαι βέβαιος, πως η ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος από τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, θα προσδώσει στην μεταρρυθμιστική προσπάθεια που έχει ανάγκη η χώρα, νέα δυναμική. Ο τόπος έχει ανάγκη τον Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία. Και πιστεύω ότι με τις πολιτικές πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος, θα αποδειχθεί, πως η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Καραμανλή και Πολιτών παραμένει ισχυρή και δημιουργική για τη χώρα.
 Καθήκον όλων μας, είναι να υπηρετούμε τον ελληνικό λαό. Ο Κώστας Καραμανλής, έχει το αποκλειστικό προνόμιο, να ορίζει τη θέση, από την οποία ο καθείς εξ` ημών, θα ασκεί αυτό το καθήκον, της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Αυτό το προνόμιο, αλλά και την ευθύνη, όλοι οφείλουμε να την αναγνωρίζουμε και τη σεβόμαστε, όπως αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε και την ψήφο του ελληνικού λαού που μας καθιστά εκπροσώπους του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την τιμή που μου έκανε, δίνοντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας, από τη θέση του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης.
 Συγχαίρω όλους τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς και εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους. Σε ό, τι αφορά το Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, πιστεύω, ότι το αφήνω ενισχυμένο σε σχέση με το παρελθόν και είμαι σίγουρος, πως ο άξιος συνάδελφος Σταύρος Καλαφάτης, που αναλαμβάνει τα ηνία του στο εξής, θα αξιοποιήσει τα έως σήμερα πεπραγμένα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόλο του.
 Σε ό, τι με αφορά, θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου στο Κοινοβούλιο, στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, του συνόλου των Ελλήνων Πολιτών και ιδιαίτερα του λαού της Δράμας, τιμώντας την εντολή που μου έδωσε με την ψήφο του.

Προηγούμενο άρθροΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Επόμενο άρθροΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ