ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ TARANTO ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398006
1484398006
Το  Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης  επισκέφθηκαν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι φορέων της Περιφέρειας  Taranto της Ιταλίας, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 73ης Δ.Ε.Θ. και συναντήθηκαν με το Γενικό Γραμματέα καθηγητή κ. Λουκά Ανανίκα.

Κυρίαρχο θέμα των διμερών επαφών υπήρξε τη δημιουργία Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς της Θεσσαλονίκης και του Τάραντο, στους τομείς των μεταφορών,  των logistics και του τουρισμού και η από κοινού αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, προς όφελος της επιχειρηματικότητας των δύο χωρών.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν, εκ μέρους του ΥΜΑ-Θ ο κ. Δημήτρης Μαυρουδής Δ/ντής Οικονομίας  και Τουριστικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και επίτιμος Πρόξενος Ιταλίας κ. Χρήστος Σαραντόπουλος, ο κ. Μανώλης Βλαχογιάννης από το Ε.Β.Ε.Θ., ο κ. Αρβανιτίδης Μιλτιάδης εκπρόσωπος του Ο.Λ.Θ., ο κ. Stefano Fabbiano Πρόεδρος της Περιφέρειας του Taranto ,  ο κ. Donatelli Franco Αντιδήμαρχος της Grottaglie, ο κ. Angelo Venneri  Δήμαρχος του San Giorgio ο κ. Sessa Mauro συνεργάτης της Περιφέρειας του Taranto και Ιταλοί επιχειρηματίες.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ