ΝΕΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ypes press002
ypes press002

        Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα την Ελευθερούπολη ν. Καβάλας, όπου ανακοίνωσε νέες χρηματοδοτήσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό του ΥΜΑΘ για έργα και δράσεις σε δήμους του νομού, στους οποίους ήδη εξελίσσεται πλήθος έργων, από το πρόγραμμα «Θησέας» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού ύψους 45.000.000 ευρώ.
 Ο κ. Τζίμας συναντήθηκε διαδοχικά με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο και το Δήμαρχο Ελευθερούπολης και πρόεδρο της ΤΕΔΚ Ν.Καβάλας κ. Ιωάννη Φιλόσογλου, ενώ ακολούθησε σύσκεψη της ΤΕΔΚ με τη συμμετοχή του Υπουργού και των δημάρχων του Νομού.
 Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, υπογράμμισε πως ο Νομός Καβάλας, απολαμβάνει το διαρκές ενδιαφέρον της Κυβέρνησης Καραμανλή και ανακοίνωσε, ότι το ΥΜΑΘ θα χρηματοδοτήσει τρεις ακόμα πρωτοβουλίες και συγκεκριμένα:
• Τη σύνταξη μελέτης για τον φάκελο υποψηφιότητας ένταξης του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων στον κατάλογο των Προστατευόμενων Μνημείων της UNESCO.
• Την αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τον εξοπλισμό τριών Κέντρων Πληροφορικής σε σχολεία του Δήμου Ελευθερούπολης (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο).
• Την αγορά ασθενοφόρου για τον Δήμο Ελευθερούπολης.

       

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 73ης ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ’ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘ΤΙ ΔΕΘ ΘΕΛΟΥΜΕ’.