ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002
           Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για τη Ζώνη Kαινοτομίας Θεσσαλονίκης σύμφωνα με επισημάνσεις του επικεφαλής της Δ/νσης Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Jacque Poncet. Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου εγχειρήματος για τη Βόρεια Ελλάδα, ο κ. Poncet, σε επιστολή του προς την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.  επισημαίνει ότι είναι   επιτυχής η διαχείριση του όλου project μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ελληνικών Αρχών και  διαρκής και εποικοδομητική η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την ταχύτερη υλοποίηση των στόχων και των έργων της Ζώνης Καινοτομίας.
          Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, αμέσως μετά την ενημέρωση που του έγινε, για την επιστολή του κ. Jacque Poncet δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, για τη θετική ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, γιατο έργο που επιτελείται στη Ζώνη Καινοτομίας Θεσσαλονίκης .

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Επόμενο άρθροΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ, ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ