ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Σταυρούπολης, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Σάββα Σερασίδη και παράγοντες του Δήμου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της Σταυρούπολης.

Τελειώνοντας την επίσκεψή του στο Δήμο Σταυρούπολης ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δήλωσε:

«Ο Δήμαρχος Σταυρούπολης με ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου και συμφωνήσαμε για την αναγκαιότητα συνέχισης των έργων της οδού Λαγκαδά και τη δημιουργία υπογείων διαβάσεων που είναι αρμοδιότητας ΥΠΕΧΩΔΕ. Επίσης θεωρώντας ότι η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή θα συμπαρασταθούμε στις προσπάθειες του Δήμου και θα σταθούμε αρωγοί στην ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ »

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας συνεχίζοντας την περιοδεία του στους Δήμους του ν. Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί:

Δευτέρα  14 Ιουλίου 10.30 π.μ. την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως   και στις 11.00 π.μ το Δήμο Νεάπολης. 

Τρίτη 15 Ιουλίου  10.30 π.μ. Δήμο Χορτιάτη

Τετάρτη 16 Ιουλίου 10.30 π.μ. Δήμο Χαλκηδόνας

Πέμπτη 17 Ιουλίου 10.30 π.μ. Δήμο Χαλάστρας

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ