ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΕΙΑ

1484398072
1484398072
     O Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΘ κ. Κώστα Αβραμόπουλο και τη συμμετοχή της βουλευτού του ΚΚΕ κ. Σοφίας Καλαντίδου.

     Η αντιπροσωπεία της ΚΟΘ του ΚΚΕ υπέβαλε στον κ. Υπουργό τις προτάσεις της για τη διάσωση της λίμνης Κορώνειας και τις δράσεις που μπορούν να αναληφθούν στη συγκεκριμένη περίοδο.

      Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

     «Έχουμε τακτική και πολύ καλή συνεργασία με τα στελέχη και τους βουλευτές του ΚΚΕ. Στη σημερινή συνάντησή μας, ετέθη το ζήτημα της διάσωσης στη λίμνης Κορώνειας, ενώ μιλήσαμε πιο συγκεκριμένα για την ανάγκη άμεσου καθαρισμού της λίμνης, από την ώρα που έχει στερέψει τελείως. Δεσμεύτηκα στην αντιπροσωπεία ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου θα συντονιστώ με τους εμπλεκόμενους φορείς για σχετικές άμεσες ενέργειες.»

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΡΑΚΗ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ: ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ