Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ypes press002
ypes press002

       Την υπευθυνότητα και τον ρεαλισμό που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση, στην προσπάθεια αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας, με συνεπή και σταθερά βήματα, υπογράμμισε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής του, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής Τριτέκνων, στο ΥΜΑ-Θ.    

         Οι εκπρόσωποι των τρίτεκνων εξέφρασαν προς τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης τις ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα συνάντησης μαζί του, καθώς και τη βεβαιότητα πως ο πρωθυπουργός της χώρας επιθυμεί την ουσιαστική αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος. Ζήτησαν δε, να προχωρήσει με γρηγορότερο ρυθμό η διαδικασία της πλήρους εξομοίωσης των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.

         Από την πλευρά του ο κ. Τζίμας, δήλωσε:

         «Αυτό που έγινε τα τελευταία 3,5 χρόνια από την κυβέρνηση Καραμανλή για την τρίτεκνη οικογένεια, δεν έγινε όλα τα προηγούμενα 50 χρόνια. Σταδιακά εξομοιώνεται η τρίτεκνη οικογένεια με την πολύτεκνη, κάτι το οποίο αποτελεί προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης. Θεωρώ μείζον εθνικό ζήτημα την αντιμετώπιση του δημογραφικού, κάτι που γίνεται, με αποφασιστικά, σταθερά και ρεαλιστικά βήματα από την κυβέρνησή μας.»

         Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα μεταβεί αύριο Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008 στη Γερμανία, προσκεκλημένος της Ελληνικής Ομογένειας της Βάδης Βυρτεμβέργης. Ο κ. Τζίμας, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στη Στουτγάρδη,  θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας, με τους οποίους θα συζητήσει θέματα που απασχολούν τους ομογενείς και θα παραστεί σε εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ομογενειακών Οργανώσεων.

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗ ΒΑΔΗ ΒΥΡΤΕΜΒΕΡΓΗ