ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398430
1484398430
       Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, δέχθηκε σήμερα στο ΥΜΑ-Θ, τους επικεφαλής των πολιτικών, εκκλησιαστικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλονίκης και πλήθος επισκεπτών, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.
       Ο κ. Τζίμας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα καθηγητή κ. Λουκά Ανανίκα, υποδέχθηκε στο Υπουργείο, μεταξύ άλλων, τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. ´Ανθιμο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη, τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Τσιότρα, το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, βουλευτές και δημάρχους του ν. Θεσσαλονίκης, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Ιάκωβο Φραντζή.
      Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ευχήθηκε σε όλους, υγεία, δημιουργία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, τονίζοντας, ότι το 2008 η Μακεδονία και η Θράκη θα συνεχίσουν την αναπτυξιακή τους πορεία και θα εκμεταλλευτούν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στη Ν.Α. Ευρώπη, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, με παράλληλη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Βόρειας Ελλάδας.

Προηγούμενο άρθροΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 3 & 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008