ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

1484398446
1484398446
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές «πλημμύρισαν», σήμερα, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Μπάντες, χορωδίες και σύλλογοι έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Mαργαρίτη Τζίμα και το Γενικό Γραμματέα καθηγητή κ. Λουκά Ανανίκα.

Ο κ. Τζίμας εκφράζοντας τις ευχές του, τόνισε: «Το μήνυμα της Γέννησης του Κυρίου, που  είναι η Σάρκωση της Αγάπης, ας σηματοδοτήσει την καθημερινότητά μας, προσφέροντας  σε όλους μας τα δώρα της ψυχικής ανάτασης και της ελπίδας, για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές,  με υγεία, ειρήνη, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.»

Τον Υπουργό επισκέφθηκαν οι μπάντες της ΕΛ.ΑΣ, του Γ´ Σώματος Στρατού, οι χορωδίες της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης «Άγιος Σπυρίδων», της Αδελφότητας Προκοπιέων Μακεδονίας – Θράκης, της Ένωσης Βαβδινών Θεσσαλονίκης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, του Ποντιακόυ Συλλόγου Σιταγρών Δραμας, της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  του Συλλόγου Λεχριτών Θεσσαλονίκης, του 2ου  Σύστημα Προσκόπων Πανοράματος Τ.Ε.  Αναλήψεως, του 20ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αναλήψεως,  του Γ´ ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης, του ΚΑΠΗ της οδού Σαχτούρη Άνω Πόλης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Λαγκαδά Δ.Δ. Περιβολλακίου, του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Συνδέσμου των εκ Κιουταχείας Προσφύγων 1922 «Ο Αίσωπος»,του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονίας και η ΚΝΕ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας δέχθηκε επίσης, τις μελωδικές ευχές που του έψαλλαν οι  σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, υπό τη Διεύθυνση του κ. ´Αγγελου Φιλίππου και τα μέλη της χορωδίας  του Δήμου Δράμας

 

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΜΑΘ καθηγ.ΛΟΥΚΑ ΑΝΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΙΣ 28-12-2007