ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.κ.ΑΝΘΙΜΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.

Ο Παναγιότατος ευχήθηκε στον κ. Μαργαρίτη Τζίμα, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα  και ο νέος Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης εξέφρασε τη βεβαιότητα για μια αγαστή συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας θα έχει την πρώτη συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς των διοικητικών Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Ειδικού Συντονιστικού Συμβουλίου Περιφερειών.

                Την Τρίτη 25 Σεπτεμβριου, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα έχει τις πρώτες συναντήσεις γνωριμίας και συνεργασίας, με  διοικήσεις αρχών και φορέων της πόλης.

Προηγούμενο άρθροANEΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθροΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ