ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ypes press002
ypes press002
            Ο Υπουργός Μακεδονίας  – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα σειρά επαφών με εκπροσώπους αρχών και φορέων της Βόρειας Ελλάδας, θεμελιώνοντας τη στενή συνεργασία που είναι αποφασισμένος να έχει με όλους τους παράγοντες της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη.

           Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα έχει συναντήσεις εργασίας με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τους πρυτάνεις του ΑΠΘ κ. Αναστάσιο Μάνθο και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Ηλία Κουσκουβέλη, τον Γενικό Επιθεωρητή Β.Ελλάδος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αντιστράτηγο Αθανάσιο Κοντοκώστα, τον Γενικό Επιθεωρητή Β.Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Ασημάκη Γκόλφη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΑΘ κ. Γιώργο Σκόδρα και τους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΥΜΑ-Θ και της ΕΥΑΘ.

            Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ο κ. Υπουργός θα συναντήσει τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Γάκη, τον πρόεδρο της Λαογραφικής Εταιρείας Παγγαίου, Καβάλας και Σερρών κ. Θεόδωρο Τσαγγάρη, τη Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ. Δέσποινα Μουζάκη, κ.α.

            Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Μακεδονίας  – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στο αεροδρόμιο «Μ.Αλέξανδρος» της Καβάλας και ακολούθως θα τον συνοδεύσει κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 88ης Επετείου Απελευθέρωσης της πόλης.

            Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο Υπουργός κ. Μαργαρίτης Τζίμας, θα ξεκινήσει κύκλο επισκέψεων σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, αρχής γενομένης από τη Δράμα, όπου θα έχει συνάντηση με το Νομάρχη και αντιπρόεδρο της ΕΝΑΕ κ. Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη και εκπροσώπους αρχών και φορέων του νομού.

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ
Επόμενο άρθρο“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ”. ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ