ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ypes press002
ypes press002

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, συγκλονισμένος από την τραγωδία στην Ηλεία ,προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

             «Παρότι η Ελληνική γλώσσα είναι από τις πιο πλούσιες του κόσμου στην παρούσα στιγμή δεν βρίσκω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα , τις σκέψεις μου. Είναι από τις φορές που ο νους σταματά. Θρήνος για τις ψυχές που χάθηκαν ,απέραντη θλίψη, ανείπωτη οδύνη ,αλλά  ταυτόχρονα οργή για τους δράστες ,τους εμπρηστές που οδήγησαν την χώρα μας να ζει έναν πραγματικό εφιάλτη. Εκτός από την αυτονόητη και άμεση βοήθεια προς όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την συμπαράσταση μας, ας κάνουμε ένα βήμα πιο πέρα, ένα βήμα μακρύτερα. Πρέπει οι ποινές να είναι μη εξαγοράσιμες και μη μετατρέψιμες για όλους όσους καταδικάζονται για το έγκλημα του εμπρησμού, που είναι έγκλημα κατά της ζωής μας ,κατά της ζωής των παιδιών μας». 

Προηγούμενο άρθροΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧ-ΙΝΤ
Επόμενο άρθροΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΜΑ-Θ ΣΤΗΝ 72Η ΔΕΘ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ