ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

ypes press002
ypes press002

Την βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής στις οικογένειες των δύο ηρωικών πιλότων που κατέπεσαν με το Καναντέρ στα Στύρα Ευβοίας στην  προσπάθεια τους να σβήσουν την φωτιά.

«Δεν βρίσκω λέξεις για να εκφράσω την θλίψη μου. Σταματά ο ανθρώπινος νους μπροστά στην απώλεια και την θυσία του Δημήτρη Στοϊλίδη και του Γιάννη Χατζούδη , των πιλότων μας που έχασαν την ζωή τους υπερασπιζόμενοι το κοινό καλό σε μια μεγάλη και καθημερινή μάχη με τα μέτωπα των πυρκαγιών. Τα θερμότερα συλλυπητήρια  μου στις οικογένειες τους  , στους οικείους τους και στην μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.»

Προηγούμενο άρθροΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ 383 ΜΟΙΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΗΝ 113 Π.Μ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.