Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΣYNOΔΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ypes press002
ypes press002

Στη Βουλγαρία θα βρίσκεται από αύριο (Δευτέρα), ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, ως μέλος επίσημης αποστολής, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια. Η επίσκεψη στη γείτονα χώρα θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, οπότε και θα ακολουθήσει διήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Βουλγαρία, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τη Βουλγαρική Προεδρεία της Δημοκρατίας, με τον Πατριάρχη Πάσης Βουλγαρίας κ. Μάξιμο, με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης και με τον Πρωθυπουργό της χώρας, καθώς και συναντήσεις με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων της Βουλγαρίας, με τις πρυτανικές αρχές, με επιχειρηματίες και εκπροσώπους συλλόγων Ελλήνων της Μαύρης Θάλασσας.

Η συμμετοχή του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή στο επίσημο αυτό ταξίδι, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σηματοδοτεί το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Βόρεια Ελλάδα στο νέο οικονομικό και επιχειρηματικό τοπίο που διαμορφώνεται στη Βαλκανική.

Ανάλογες συναντήσεις θα έχουν τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας και στη Ρουμανία, όπου θα παραμείνουν από τις 14 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επόμενο άρθροΗ 5Η ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΧ-ΙΝΤ ΜΕ ΤΟ ΥΜΑΘ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΟ