ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “EXTRAMET” ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΤΟ ΥΜΑ-Θ

ypes press002
ypes press002
Την 7η συνάντηση εργασίας των εταίρων του έργου EXTRAMET διοργανώνει το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος MEDOCC, στο οποίο το ΥΜΑ-Θ συμμετέχει ως εταίρος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2007, με τη συμμετοχή των εταίρων από την Ελλάδα και τις χώρες της Ε.Ε. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εταίρων στην περιοχή μελέτης, που εκτείνεται από την πόλη των Σερρών μέχρι τη λίμνη Κερκίνη.

Οι εργασίες της πρώτης μέρας θα αφορούν την παρουσίαση της πορείας υλοποίησης των επιμέρους έργων των εταίρων, αλλά και τα θέματα οικονομικής παρακολούθησης και διαχείρισης του έργου. Τη δεύτερη μέρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εταίροι του έργου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την περιοχή μελέτης, καθώς, καθ `οδόν, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία και οι προτάσεις που προκύπτουν από τις μελέτες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή και την ανάδειξη του χώρου μεταξύ πόλης και υπαίθρου.

 

Προηγούμενο άρθροΗ “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
Επόμενο άρθροΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ