ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ 27 & 28/11/2005

ypes press002
ypes press002

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 10:45 π.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα «Βιολογικές επιδράσεις από ηλεκτρομαγνητικά πεδία», που διοργανώνει η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης του νομού Κοζάνης.

• Τόπος: Αμφιθέατρο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνη.

___________

ΩΡΑ 18:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Προοπτικές στη Δυτική Μακεδονία», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

• Τόπος: Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα, Κοζάνης.
___________

ΩΡΑ 20:30

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην τελετή λήξης του 46ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

• Τόπος: Κινηματογράφος Ολύμπιον, Θεσσαλονίκη.
____________

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

ΩΡΑ 11:30 π.μ.

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Απόφοιτων Ιταλικών Πανεπιστημίων, στο πλαίσιο του 2ου  Πανελλήνιου Συνέδριου των Ελλήνων που σπούδασαν στην Ιταλία.

• Τόπος: Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, Κ. Καραμανλή 47, Θεσσαλονίκη.
_____________

ΩΡΑ 21:00

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης θα παραστεί στην τελετή απονομής των Κρατικών Κινηματογραφικών Βραβείων Ποιότητας, που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

• Τόπος: Μέγαρο Μουσικής, Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΆΙΡΕΣ