ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ 71ης ΔΕΘ

ypes press002
ypes press002

Σύσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Καλαντζή με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, το Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Θεσσαλονίκης και το Γενικό Επιθεωρητή του Πυροσβεστικού Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  στο ΥΜΑ Θ, σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν για την 71η Δ.Ε.Θ.

Ο κ. Καλαντζής ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ  και του Πυροσβεστικού Σώματος τα μέτρα που θα ληφθούν να έχουν ως επίκεντρο την προστασία των εκθετών και των επισκεπτών της 71ης Δ.Ε.Θ  και των πολιτών της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων.
Οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας ενημέρωσαν τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης για τoν υψηλό βαθμό ετοιμότητας τους και τον διαβεβαίωσαν για τη διαρκή συνεργασία τους με τους φορείς της πόλης, για την καλύτερη και ασφαλέστερη διοργάνωση της 71ης Δ.Ε.Θ.

Προηγούμενο άρθροΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ . ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ”
Επόμενο άρθροΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ