ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ “ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ”

ypes press002
ypes press002
Τα θερμά του συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους ημιτελικούς του “Μουντομπάσκετ” και την ευχή του για συνέχεια της θριαμβευτικής της πορείας, εξέφρασε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, σε σχετική επιστολή του, προς τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες της εθνικής ομάδας:

 Μας κάνετε για μια ακόμη φορά υπερήφανους με την πορεία σας στο “Μουντομπάσκετ” της Ιαπωνίας. Η Εθνική Ελλάδος, αποδεικνύει την αξία της ομαδικής δουλειάς, αλλά και την δύναμη της ελληνικής ψυχής, που ωθεί παίκτες και προπονητές στην κορυφή. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για όσα έχετε ήδη καταφέρει και ενώνω τις ευχές μου με τις ευχές όλων των Ελλήνων, την πρόκρισή σας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου, να  ακολουθήσει η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και τελικά η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 Γιώργος Καλαντζής
 Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προηγούμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Επόμενο άρθροΣΤΟ ΥΜΑ-Θ Η 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ