ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ypes press002
ypes press002
Ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εκστρατεία αγάπης για το δοκιμαζόμενο λαό της Μέσης Ανατολής, που συντονίζει το Υπουργείο σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό της Εκκλησίας της Ελλάδος “Αλληλεγγύη” και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου”, δήλωσε:

“Δεν μπορούμε να στεκόμαστε απαθείς παρατηρητές στο δράμα των κατοίκων της Μέσης Ανατολής. Σε άμεση συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό της Εκκλησίας της Ελλάδος “Αλληλεγγύη” και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου” συγκεντρώνουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς συντήρησης στο Περίπτερο 4 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, θα προωθηθεί ταχύτατα στην περιοχή για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν βρεθεί στη δίνη του πολέμου”.

 

Προηγούμενο άρθροΦ Ω Τ Ο Ρ Ε Π Ο Ρ Τ Α Ζ
Επόμενο άρθροΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΜΑΧΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ