ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΚΤΙΝΟΥ

ypes press002
ypes press002

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψήφιους. Ενημερώθηκε για την εξεταστική διαδικασία

Το 2ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης, του σχολικού συγκροτήματος της Ικτίνου, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 27 Μαΐου 2006, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πως εξελίσσεται η εξεταστική διαδικασία στη Θεσσαλονίκη, τρίτη  ημέρα των πανελλήνιων εισαγωγικών εξετάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο κύριος Καλαντζής συνομίλησε με υποψήφιους αλλά και με γονείς, ενώ   ενημερώθηκε από τους καθηγητές – επιτηρητές για τη διαδικασία που ακολουθείται.

Αμέσως μετά ο υπουργός Μακεδονίας –Θράκης δήλωσε τα εξής:

«Χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδιά, τα αξιοζήλευτα νιάτα της χώρας μας, που ξεκινούν τη ζωή τους δίνοντας τον αγώνα τους, με όραμα και με όνειρα για να πετύχουν τους στόχους τους. Εύχομαι, ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, όλοι οι υποψήφιοι να κάνουν αυτό που θέλουν ελεύθερα, χωρίς να υπολογίσουν την πίεση που πολλές φορές τους ασκούμε γονείς και Πολιτεία. Ελεύθεροι να αποφασίσουν για το δικό τους μέλλον και να φτάσουν, με το καλό, εκεί που θέλουν, με την αξία τους, με τις δυνάμεις τους, με την υπομονή και την επιμονή τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ. ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ
Επόμενο άρθροΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’