ΔΥΟ ΝΕΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ypes press002
ypes press002

«Θα υποστηρίζουμε και θα ενισχύουμε συνεχώς το θεσμό» δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαϊου 2006, η μεταφορά των άστεγων της Θεσσαλονίκης από τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, σε δύο διαμερίσματα στη περιοχή των Αγίων Πάντων, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της οριστικής και μόνιμης λύσης στο πρόβλημα των άστεγων της Θεσσαλονίκης που αποφασίστηκε να δοθεί πριν από περίπου ένα μήνα, στη σύσκεψη των εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, με πρωτοβουλία του υπουργού κ. Γιώργου Καλαντζή.

Η πρωτοβουλία του κ. Καλαντζή, να υπάρξει μία συγκροτημένη και ενιαία πολιτική στο ζήτημα, είχε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, (Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Δήμο Θεσσαλονίκης και Α´ ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας).

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης ευχαρίστησε όλους τους φορείς της πόλης, για τη μέχρι τώρα συμβολή τους στην προστασία και περίθαλψη των άστεγων, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση αυτής της πρωτοβουλίας η οποία, όπως υπογράμμισε, θα υποστηρίζεται και θα ενισχύεται συνεχώς από όλους.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ. TAHSIN BURCUOGLOU
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2006