ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ypes press002
ypes press002

Τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στην Κεντρική Αγορά της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 19-4-06, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ερωτηθείς από δημοσιογράφους.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε υπουργέ ακούσατε εχθές τις δηλώσεις του κ. Σαλαγκούδη σχετικά με τον πρωθυπουργό. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Εγώ μπορώ να σας πω ένα πράγμα:  ο Κώστας Καραμανλής και στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη (και οπουδήποτε στην Ελλάδα) περπατά και βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες κοιτάζοντάς τους κατάματα. Περπατήσαμε και στο Κιλκίς, περπατήσαμε και στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνον δεν βρίσκεται κλεισμένος αλλά αντίθετα κάθε φορά που κυκλοφορεί δημόσια καταλαβαίνει όλη η Ελλάδα, όλη η Θεσσαλονίκη το μεγαλείο και τις δυνατότητες αυτού του πολιτικού άνδρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για τους υπουργούς είπε ο κ. Σαλαγκούδης ότι δεν τους συναντάει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Τέτοιες μέρες καλό είναι να πάμε να εξομολογηθούμε και να μεταλάβουμε όλοι μας, με πρώτον εμένα. Καλές γιορτές.

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
Επόμενο άρθροΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006