ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ypes press002
ypes press002

Ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής ερωτηθείς από δημοσιογράφους, με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Μακεδονία, δήλωσε τα εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε υπουργέ ο κ. Παπανδρέου χθες χαρακτήρισε «κολοβή» την περιοδεία του πρωθυπουργού στο Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Είναι καλό για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και νομίζω βάθεμα δημοκρατίας που, μετά από τέσσερα χρόνια, ανακάλυψε την Ελλάδα. Βοηθάει παρά πολύ και τον ευχαριστούμε που επιτέλους ανακάλυψε την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κ. Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και δήλωσε ευθέως ότι με ορισμένους υπουργούς  συνεργάζεται. Ορισμένοι όμως, δεν παίρνουν το μήνυμα, δεν τον βοηθούν και δε συνεργάζονται για την επίλυση των προβλημάτων της Νομαρχίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Όταν όμως ο κ. Ψωμιάδης σας δήλωσε ότι έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού, δηλαδή της κυβέρνησης, τότε δεν μπορεί να έχει παράπονα από κανένα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Από εσάς δεν έχει παράπονα;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Να σας το πει ο ίδιος, εγώ δεν ξέρω. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τον κ. νομάρχη. Χαίρομαι που είναι νομάρχης και θα συνεχίσει να είναι νομάρχης ο κ. Ψωμιάδης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα κάνετε μια γενικότερη αποτίμηση για την περιοδεία του πρωθυπουργού αυτό το τριήμερο στη Μακεδονία;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Είδατε τον κόσμο πώς αγκάλιασε τον πρωθυπουργό. Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις περιττεύουν. Η εικόνα είναι αυτή που λέει πολλά περισσότερα.

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
Επόμενο άρθροΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ