ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ypes press002
ypes press002
Με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Καλαντζής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Συμπληρώνονται σήμερα 2 χρόνια από την 7η Μαρτίου του 2004, όταν η Ελλάδα, με την εκλογική νίκη του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας, γύρισε σελίδα, ανοίγοντας την προοπτική της προόδου, της δημιουργικής ανάπτυξης, της καινοτομίας.

Σε αυτήν την πορεία  δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις,  εντείνοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται, το τελευταίο διάστημα, για πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη, με άμεσα θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους και την περιοχή μας.

Σε πείσμα όσων “λογαριάζουν χωρίς το νοικοκύρη”, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, η Νέα Δημοκρατία έχει ακόμα πολλά και δημιουργικά χρόνια διακυβέρνησης μπροστά της»

Προηγούμενο άρθροO ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Επόμενο άρθροΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ